Елремонт Варна ЕООД

087 8308936
088 6662045

Перални машини

Ремонт пералня

Ремонт по домовете на перални

Предлагаме бързо и качествено сервизно обслужване с влагане на надеждни резервни части, доставени от български и чужди вносители.

Ремонтните дейности са насочени към отстраняване на проблема и дългосрочното използване на Вашия уред. До закупуване на нови части се стига едва след изчерпването на възможностите за ремонтиране на отделните възли и детайли.

Извършваме ремонт, програмиране и препрограмиране на електронни платки за управление. Не бързайте да купувате нова и скъпа платка, преди да проверим възможностите за ремонтиране.

Посещенията по домовете са в удобно за клиента време.

Провеждаме консултации по телефона или на място в избран от Вас магазин за покупка на нова или втора употреба машина.

Извършваме превод на документация и менюта за управление на перални, сушилни и комбинирани уреди.

Можете да ни потърсите, за да свържем уреда към електрическата и ВиК мрежи.

Обадете се сега!

Обслужвани марки

AEG, AEG - Electrolux, Ariston, Atlant, Bauknecht, BEKO, Bloomberg, Bosch, Candy, Crown, DAEWOO, Edesa, Electrolux, Eurolux, Fagor, Gorenje, Hotpoint- Ariston Hansa, Hoover, Indesit, LG, Miele, NEO, Panasonic, Polar, Privileg, Samsung, Siemens, Siltal, Whirlpool, Zanker, Zanussi, Zerowatt и други


Отстраняване на котлен камък и налепи

Защо да се направи?

При употребата на пералнята е неизбежно отлагането на котлен камък и налепи, получени от неизплакнати перилни препарати. Освен котлен камък, по стените на казаните, барабаните и други труднодостъпни места на пералните се образуват отлагания, които са и причина за неприятен мирис.

Какво и как се почиства?

С тази услуга по химически начин, без да се разглобява машината, се премахват всички отлагания и налепи, както и котлен камък от неподвижните и движещите се части на Вашата пералня, отстранява се евентуална неприятна миризма. Предлагат се 2 вида препарати - прахообразен и течен.

Колко често да се прави процедурата?

Всеки месец за прахообразен препарат или веднъж в годината за течен, в зависимост от честотата на използване на машината и качеството на перилните препарати.!